محصولات پارتیشن اداری به منظور تقسیم کردن یک فضای بزرگ کاری به تعداد بیشتری فضای خرد، جهت اسکان کارمندان بکار گرفته می شوند. پارتیشن های اداری در دو دسته پارتیشن اداری تک جداره و پارتیشن اداری دو جداره به بازار عرضه می شوند که هرکدام به تناسب مواد و مصالح بکار گرفته شده، قیمت خاص خود را دارند.
به نظر می رسد تغییرات قابل توجهی در اهداف پارتیشن های جدید با هدف اولین سازندگان آن به وجود نیامده باشد ولی آنچه که مسلم است مصالح آن و همچنین امکانات آن دستخوش تحولات زیادی بوده که در ادامه به چند نمونه اشاره می شود. تفاوت های عمده ای بین پارتیشن تک جداره و پارتیشن دو جداره وجود دارد که مهمترین آن مربوط به امکانی هست که فضای بین جداره ها در اختیار کاربران قرار می دهد. به نظر می رسد در شرایط حاضر، تلفن، کامپیوتر و ملزومات مربوط به آن جز لاینفک تمامی محیطهای اداری می باشند. بنابرین پارتیشن های امروزی باید ضمن داشتن فضایی مجزا جهت عبور سیم های برق، شبکه و تلفن، به کاربران امکان دسترسی سهل به کابل ها و کانالهای فوق را بدهند تا در صورت لزوم به تعمیر و یا تعویض آن بپردازند. همچنین در طراحی و ساخت این نوع پارتیشن ها امکان اتصال میز و مبلمان اداری به بدنه پارتیشن اهمیت بسزایی دارد.
سازه اصلی پارتیشن اداری اغلب از پروفیل های فلزی مانند آلومینیوم تشکیل شده است
سازه اصلی پارتیشن های اداری اغلب از پروفیل های فلزی مانند آلومینیوم تشکیل شده است، هرچند پارتیشن هایی نیز وجود دارد که در ساخت آنها از چوب و یا پروفیل گالونیزه استفاده می شود اما آلومینیوم مزیت های خاص خودش را تا به امروز حفظ کرده است. یکی از ویژگیهای آن مقاومت بالا در عین سبک بودن و زیبایی با دوام آن می باشد.
از شیشه و چوب و حتی پارچه بعنوان پرکننده جداره های پارتیشن اداری استفاده می شود
از شیشه و چوب و حتی پارچه بعنوان پرکننده جداره های پارتیشن اداری استفاده می شود که انتخاب آن معمولا به سلیقه کارفرما و طراح بستگی دارد. یکی دیگر از ویژگی های پارتیشن دو جداره اداری امکان نصب کرکره در داخل جداره های آن است که خود ویژگی منحصر بفردی را در استفاده دو منظوره از این جداکننده به کاربران آن می دهد.
بد نیست در این میان به بعضی از پارتیشن های خاص نیز اشاره مختصر نمود. یکی از انواع پارتیشن ها، پارتیشن آکاردئونی می باشد که اغلب تکجداره بوده و در اماکن عمومی برای جداسازی موقت و موردی از آن استفاده می شود. نوع دیگری از پارتیشن های خاص، پارتیشن سه و یا چهار جداره می باشد که به منظور اهداف خاصی ساخته می شوند. بعنوان مثال اتاق جلسات محرمانه، سالن های تیراندازی و بطورکلی اماکنی که کنترل صدا در آن اهمیت زیادی دارد، می تواند یکی از این اهداف خاص باشد.
این مطلب در زمینه پارتیشن اداری و پارتیشن دوجداره تهیه شده است.